Vanliga frågor och svar

 

Är det inte dyrt att göra blädderbara versioner av mina broschyrer?

Med MediaPaper kan du sköta mycket av jobbet själv. Detta ger dig full kontroll och samtidigt en låg kostnad. Oftast har man redan investerat i produktion och tryckkostnad för en broschyr. I relation till detta är MediaPaper ett mycket kostnadseffektivt alternativ som hjälper till att nå ut med broschyrerna ännu bättre.

 

Vi har en tidning som kommer ut fyra gånger om året. Kan vi ”börja om på ny kula” nästa år och ändå behålla våra gamla nummer?

Med ett multikonto byter du själv ut dina publikationer så ofta du vill. I ert fall behöver ni 4 samtidigt aktiva publikationer per år. Vi har en flexibel prismodell med stafflade priser som gör att man kan visa många publikationer till en låg kostnad. Börja gärna med ett 4-konto år ett, och växla sedan upp efter behov.

Hur många sidor kan en publikation innehålla?

En teknisk begränsning ligger på ca. 1000 sidor. Vi brukar dock rekommendera att dela upp så stora publikationer i flera mindre. Det underlättar hanteringen både för administratören och för läsaren.

 

Måste vi placera publikationen på vår egen server?

Alla publikationer ligger på vårt webbhotell. Vi ansvarar för drift, backup och att servrarna klarar av hög belastning vid toppar av trafik. Eftersom all trafik hamnar på våra servrar så lastbalanserar MediaPaper trafiken på er hemsida.

Vad behöver jag för att få en blädderbar version av min trycksak?

Det enda som behövs är en pdf-fil i en upplösning som motsvarar den kvalitet ni önskar på den blädderbara publikationen. Vi hjälper även till att optimera era pdf-filer.

 

Hur kommer jag igång, kan jag testa MediaPaper?

Fyll i formuläret på kontaktsidan eller ring vår kundtjänst på 0492-696 50, så hjälper vi er igång. Det går också bra att skicka en pdf till oss, så får ni en testlänk till er MediaPaper.

Hur kan jag marknadsföra min MediaPaper?

Du kan t.ex. ha med länk i e-post signatur. länka från din hemsida, antingen med textlänk eller med en animerad länk.
Det går också skapa qr-kod som leder direkt till din publikation. Qr-koden kan sedan distribueras antingen på tryckt eller digitalt material.